buy

buy

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد مضرات مصرف نمک 8ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 8 صفحه


قسمتی از متن .doc :

مضرات مصرف نمک

نمک خوراکی (edible salt) یک ماده معدنی و بـلـورین است که عمدتاً از سـدیم کلراید (sodium chloride) تشـــکیل یافته است. از جمله مصارف نـمک خوراکـی می تـوان بـه طـعم دهـی بـه مـواد غـذایـی، به عنوان یک نـگهدارنده مـواد غـذایـی (جلـوگیری از فسـاد مـــواد غذایی) و ترد کننده

گوشت اشاره کرد.

تقسیم بندی نمک ها:

1-سنـگ نمک (rock salt): سـنگ نـمـک یـا هالیت (halite) یــک نمک تصفیه نشده، با رنـگ خاکستری و ممـلو از نـاخالـصی است. از این نمک برای ذوب کردن یخ و برف در خیابانها و جاده ها استفاده میشود. سنگ نمک در واقع سدیم کلراید است با فرمول شیمیایی (NACL).

2-نمک سفره (table salt): سنگ نمک تصفیه شده و آسیاب شده است، که معمولاً با ید غنی سازی شده است.

3-نمک دریا (sea salt): این نوع نمک با تبخیر آب دریا و اقیانوسها حاصل میشود. ترکیابت شیمیایی نمک دریا شامل سدیم، کلراید، سولفات، منیزیوم، پتاسیم، کلسیم است. نمک دریا تصفیه نشده و فاقد ید میباشد.

4-نمک ترش (SOUR SALT): نمک ترش و یا نمک سیتریک که از میوه های اسیدی نظیر لیمو ترش استخراج میشود.

دسته بندی نمک ها :

1-نمک تصفیه نشده (UNREFINED): مصرف این نوع نمک به خاطر دارا بودن ناخالصی های خطرناک توصیه نمیگردد. ناخالصی های نمک تصفیه نشده میتواند شامل: جیوه، آرسنیک، فلور، کادمیوم، سولفات کلسیم، منیزیوم، سنگ گچ و سایر فلزات سنگین باشد.

2-نمک تصفیه شده (REFINED): در این نمک ناخالصی های نمک جدا میشود. این نمک حداقل از 95 درصد سدیم کلراید تشکیل یافته است.

3- نمک تصفیه شده و ید دار: مصرف این نوع نمک توصیه میگردد. مواد تشکیل دهنده این نوع نمک به قرار زیر است:

-95 درصد کلراید سدیم.

- عامل ضد کلوخه شدن (ANTICAKING AGENTS): مواد نمگیری میباشند که با جذب رطوبت مانع به هم چسبیدن کریستالهای نمک میشوند. نظیر کربنات کلسیم، کربنات منیزیوم و سدیم سیلیکا آلومینات. با اضافه کردن چند دانه برنج نپخته نیز میتوانید از به هم چسبیدن کریستالهای نمک به یکدیگر جلوگیری کنید.

- قند معکوس (INVERT SUGAR): قند معکوس (ترکیب مساوی گلوکز و فروکتوز که از هیدرولیز سوکروز تهیه میشود) از تبخیر ید و همچنین زرد شدن رنگ نمک هنگام مواجهه با نور خورشید جلوگیری میکند.

- یـد (IODINE): ید به شکل یدید پتاسیم (POTASSIUM IODIDE) و یا یدات پـتـاسـیـم (POTASSIUM IODATE) به نمک افزوده میگردد.

نکته: ید بمنظور جلوگیری از تولید ناکافی هورمونهای تیروئید حائز اهمیت است. عدم مـصرف یـد ایجاد هـایـپوتیروئیدیسم (کم کاری غذه تیروئید) میکند، که باعث ایجاد گواتر (GOITRE)، کرتینیسم (CRETINISM) (عقب ماندگی توام با کوتولگی) و در بزرگسالان ایجاد میکزدم (MYXEDEMA) میکند.

نکته: در برخی از کشورها غیر از ید، سدیم فلوراید و یا پتاسیم فلوراید و همچنین فولیک اسید نیز به نمکهای خوراکی اضافه میگردد.

فواید مصرف نمک:

سدیم و کلر دو جزء اصلی نمک خوراکی برای بقای تمام موجودات زنده از جمله انسان ضروری میباشد. سدیم یک الکترولیت است مانند پتاسیم، کلسیم و سدیم. مصرف نمک مانند چربی ها برای بدن ضروری میباشد، اما مصرف بیش از نیاز میتواند برای بدن مضر باشد. کارکردهای نمک خوراکی(سدیم) در بدن:

1- تنظیم توازن اسید و باز در بدن (PH).

2-تنظیم فشار خون.

3-انتقال پیامهای عصبی.

4-انقباضات عضلانی.

5-کمک به حمل مواد غذایی به داخل سلولهای بدن.

6-ترشح اسید معده.

7-تعادل مایعات بدن.

8-تعادل الکترولیت های بدن.

نکته: عدم مصرف کافی نمک میتواند به انقباضات شدید عضلانی، ریتم ضعیف قلب، مرگ ناگهانی، ایست قلبی و سرگیجه منجر گردد.

مضرات مصرف بیش از اندازه نمک:

1-ابتلا به پر فشاری خون.

2-سکته.

3-فقر کلسیم.

4-پوکی استخوان.

5-ادم.

6-افزایش وزن.

7-زخم معده.

8-تشدید آسم.









سایر محصولات :
تحقیق در مورد معدن چغارت و سه چاهون

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته...

تحقیق در مورد معجزات پیامبر 11 ص

لینک دانلود و خرید...

تحقیق در مورد مضرات مصرف نمک 8ص

لینک دانلود و...

تحقیق در مورد مشکلات و معضلات جوانان در جامعه 19ص

...

تحقیق در مورد مشخصات چند فروشگاه اینترنتی

...

تحقیق در مورد مشخصات دستگاه های ورودی

...

تحقیق در مورد مشارکت معلمین مدیریت آموزشی

...

تحقیق در مورد مشارکت اجتماعی زنان از دیدگاه قران 6 ص

...

تحقیق در مورد مسیل شهری چیست

...

تحقیق در مورد مسیحیت صهیونیسم 8 ص

...

تحقیق در مورد مسمومیت به وسیله گیاهان

...

تحقیق در مورد مسجد جامع فهرج

...

تحقیق در مورد مسجد جامع شبستر

...

تحقیق در مورد مزایای شبکه‌ هوشمند

...

تحقیق در مورد مریستمهای رأسی 17 ص

...

تحقیق در مورد مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران 13 ص

...

تحقیق در مورد مرزه

...

تحقیق در مورد مدیریت سیستم

...

تحقیق در مورد مدیریت پیامبر اکرمص در غزوه احزاب

...

تحقیق در مورد مدیریت بازرگانی

...

تحقیق در مورد مدیریت پروژه 7 ص

...

تحقیق در مورد مدیریت و اقتصاد گاوداری

...

تحقیق در مورد مدیریت خانواده

...

تحقیق در مورد مدیریت بازاریابی جهانی 3ص

...

تحقیق در مورد مدیریت ارتباط با مشتری 20

...

تحقیق در مورد مدیریت مالی 10ص

...

تحقیق در مورد مدیریت کودی در گلزا

...

تحقیق در مورد مدیریت کلاسداری

...

تحقیق در مورد مدیریت کودی در گلزا 7 ص

...

تحقیق در مورد مدیریت زمان برای مادران شاغل

...

تحقیق در مورد مدیریت در جامعه آینده 13 ص

...

تحقیق در مورد مدیریت تولید انگیزه 5ص

...

تحقیق در مورد مدیریت بهره وری در خانواده 7 ص

...

تحقیق در مورد مدیرعامل موفق 6 ص

...

تحقیق در مورد مدیریت استراتژیک

...

تحقیق در مورد مدیر چه کسی است

...

تحقیق در مورد مدل‌سازی چابک

...

تحقیق در مورد مدلها و تئوریهای محاسباتی باز شناسی اشیاء 14 ص

...

تحقیق در مورد مدل کوجکترین ذرات طبیعت و بر همکنش بین آنها

...

تحقیق در مورد مختصری از نحوه کشف نوترون 5 ص

...

تحقیق در مورد واحد الفین
تحقیق در مورد مالاریا
تحقیق در مورد عسلک پنبه 30 ص
تحقیق در مورد مفهوم و تعاریف کارآفرینی
تحقیق در مورد مالاریا
پاورپوینت در مورد مراقبتهای پس از زایمان
تحقیق در مورد خاک 14 ص
پاورپوینت در مورد دین یا ادیان الهی
تحقیق در مورد خط
تحقیق در مورد روایت کربلا 28 ص
تحقیق در مورد رنگ مو 20 ص
تحقیق در مورد رله
تحقیق در مورد خادمیان
تحقیق در مورد گرمای انحلالی
تحقیق در مورد روش تولید (قطعات لاستیکی)
تحقیق در مورد روایتی‌ از پیامبران‌ {حضرت‌ لوط‌ (ع‌) حضرت‌ سلیمان‌ (ع‌)} 23 ص
تحقیق در مورد روایت کربلا 28 ص
تحقیق در مورد رنگ مو 20 ص
تحقیق در مورد رنگ کو شیمیایی و گیاهی
تحقیق در مورد رله
تحقیق در مورد رابطه اخلاق با آزادی 26 ص
تحقیق در مورد رقم جدید برنج شفق
تحقیق در مورد رایوایزوتوپ
تحقیق در مورد راه کار هزینه کاربر

کلمات کلیدی :نمک صفیه نشده مورد مضرا مصرف نمک صفیه صفیه نشده نوع نمک این نوع مضرا مصرف مصرف نمک نمک دریا ناخالصی های سدیم کلراید صفیه شده میشود کلراید کلسیم خوراکی پاسیم جلوگیری میکند ایجاد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی